Lav dit eget iPhone 6/6 Plus cover & skil dig ud fra mængden

Design dit helt eget iPhone 6/6 Plus coveriPhone 6 og iPhone 6 Plus blev udgivet i september måned 2014, og er uden tvivl den bedste iPhone der er blevet udgivet til dato. Dette beviser alle salgstal også, og alene de første tre dage efter udgivelsen blev der solgt over 10 millioner iPhone 6 verden over! Efterfølgende er iPhone 6 blevet kåret som årets smartphone 2014, hvilket der er de færreste som kan argumentere for, ikke skulle være tilfældet.

iPhone 6 kom denne gang i to eksemplarer, i en lille og en stor model, eller hhv. iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Skærmstørrelsen på den mindste iPhone 6 er 4,7” og iPhone 6 Plus er udstyret med en lidt større skærm, nemlig på 5.5”.

De tekniske specs på iPhone 6 er også forbedret på de fleste områder, og man får en smartphone som er helt up-to-date på CPU, kamera, mm.

Beskyt din iPhone 6 optimalt med et TPU cover

iPhone 6 har designmæssigt også fået en make-over, og de er endnu engang gået tilbage til de runde og bløde hjørner. Det vil sige at iPhone 6 nu følger trop med iPad, og iPads i designet.

iPhone 6 og iPhone 6 Plus har som sagt fået en større skærme, nye runde hjørner, og mange eksperter er generelt enige om at det gør den svære at håndtere i hånden, hvilket kan resultere i at man taber telefonen på gulvet, og skader iPhonen, eller sprænger det hærdede glas, som ligesom forgængerne er meget følsomt.

Derfor anbefaler vi at du monterer et TPU silikone cover, som dækker bagsiden, samt forsiden optimalt. Og hvad er sjovere og smartere end at have sit helt eget personlige cover, med et billede af kæresten, hunden, familien, logo eller noget helt andet?

Følg henvisningen herfra Design-Cover.dk – og du er i gang med at designe dit helt eget iPhone 6 eller iPhone 6 Plus cover inden for få minutter, og det er til nogle af landets bedste priser!

Design dit eget iPhone 6/iPhone 6 Plus cover billigt

Selvom iPhone 6 er blandt markedets dyreste smartphones, så behøver det ikke nødvendigvis at være dyrt at udsmykke den med et flot design selv cover!

Hos vores partner Printoncover.dk kan du designe dit eget iPhone 6 cover til kun 189,-kr. Og fragten skal du ikke tænke på, da den er med i prisen.

Hvad venter du på? Påbegynd designet af dit unikke TPU cover til iPhone 6 eller iPhone 6 Plus allerede nu – og skil dig ud fra mange af de andre iPhone 6 smartphones. Følg henvisningen herfra Design-Cover.dk og du har dit eget personlige iPhone 6 cover inden for få dage.

Klik her – og gå direkte til vores partner & design dit iPhone 6 cover nu!

Nu kan der også laves design cover til iPhone 6S

September d. 25 2015 udkom den nye iPhone 6S officielt, og det er en telefon med masser af opgradering. Processoren er blevet 70% hurtigere, kameraet er opgraderet til 12 megapixel, og der kan nu også laves video i det nye 4K format, og meget mere.

Vil du gerne beskytte din nykøbte iPhone 6S optimalt imod ridser og slag, så kan et designet cover være en mulighed. Brug et billede af den du holder af, eller måske firmalogoet, mulighederne er mange.

Er du på udkig efter et traditionelt iPhone 6S cover – så kan vi anbefale at tag et kig hos Smartmall.dk, som har et stort udvalg af mobil tilbehør.

Gør din iPhone 6/6 Plus mere speciel med et personligt cover!

Design dit eget iPhone 6 cover nu - følg henvisningen!

visaamericanexpressmastercardpaypal