Design dit eget iPhone 5 coverEr du den heldige ejer af en iPhone 5 ligesom mange andre danskere, så ønsker du måske at skille dig ud fra alle de andre som har en lignende iPhone 5. Det kan du gøre ved at designe dit eget iPhone 5 cover helt som du ønsker det.

Du kan fx vælge at bruge et billede af familien, af den du holder af, dit kæledyr eller måske din favorit fodboldklub? Mulighederne er mange og det er kun op til din fantasi når du designer coveret online.

Lav dit eget iPhone 5 cover billigt

Hvis du ønsker at gøre dit cover helt unikt ved at designe det selv online, så behøver det nødvendigvis ikke at være dyrt, tværtimod! Et almindeligt iPhone 5 cover koster normalt omkring de 200kr, og et cover som du designer selv koster kun 189,-kr. Du opnår altså en mindre besparelse, samtidig med at du får dit helt eget personlige cover til din iPhone 5.

Beskyt din iPhone 5 bedst muligt

Smartphones og især iPhones er ikke særlig modstandsdygtige overfor slag og stød, og ofte skal der ikke særlig meget til før at skærmen ”sprænger”, hvilket kan gå hen og blive en rigtig dyr affære.

Derfor anbefales det at beskytte iPhonen med et såkaldt ”TPU cover”, som er af silikone og som går hen og overlapper kanten af frontsiden på telefonen, hvilket gør at det beskytter imod slag og faren for en ødelagt skærm.

Når du vælger at designe dit eget cover hos Printoncover – så får du altid kun det bedste af det bedste, nemlig høj kvalitets TPU covers med UV tryk på.

Klar til at designe dit eget iPhone 5/5S cover? Klik her & start designet hos vores partner »»

Vil du gerne have en iPhone 5 som skiller sig ud?

Design og køb dit cover online i dag

visaamericanexpressmastercardpaypal