Er din iPhone 4/4s blevet kedelig i designet?

Er du ejer af en iPhone 4 eller iPhone 4s, så er du måske blevet lidt træt af designet igennem årene, og har lyst til at peppe din iPhone en smule op.

Det er der nu mulighed for at gøre nemt og hurtigt online i samarbejde med Design-cover.dk. Det eneste du skal gøre er at følge henvisningen herfra, og du vil have muligheden for at designe dit helt egent personlige cover online – hurtigt, nemt og til konkurrencedygtige priser.

Designet af din iPhone 4 er helt op til din kreativitet

Vi er alle forskellige, og det er vi også når det kommer til designs. Når du skal designe coveret til din iPhone 4 eller iPhone 4s – så er det helt op til din fantasi og kreative evner hvor flot og vildt designet skal være.

Det foregår sådan at du uploader billede materiale til online designeren, og herefter har du mulighed for at justere billede/animation/logo eller andet til. Du kan også tilføje tekst, fonts, skygger, mm. Så på denne måde kan du lave dit cover helt som du ønsker det.

Mange vælger at designe coveret med et billede af dem de holder af, hunden, selfie, firma logo eller noget helt andet – der er ingen grænser, ud over copyrighten på billeder – hvilket er dit ansvar at overholde.

Når du har designet coveret, så checker du simpelt ud og betaler – og du vil herefter have dit cover leveret i postkassen indenfor få dage.

Lav dit eget iPhone 4 cover billigt

Design dit eget iPhone 4 cover

Undgå glasset sprænger på din iPhone 4 – brug et TPU cover!

At udsmykke sin iPhone 4 med et speciel designet cover behøver nødvendigvis ikke at være dyrt. Hos vores partner Printoncover.dk koster det nemlig kun 189,-kr at designe sit eget cover – hvilket de fleste som har brugt penge på en forholdsvis dyr iPhone kan finde råd til.

Coveret er af høj kvalitet og er det såkaldte ”TPU” cover, som beskytter din iPhone på frontsiden, så det beskytter imod tab af iPhonen. Printet bliver udført på en meget dyr UV printer – som printer ind under overfladen på silikone coveret, så du derved undgår at få ridser i dit nye billedprint, og får en lange levetid på coverets design.

Design dit eget cover til iPhone 4 eller 4s billigt ved at følge henvisningen herfra vores side.

Vil du gerne spare yderligere penge på dit cover, så anbefaler vi at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor vi vil komme med eksklusive tilbud og rabatkoder, mm.

Design dit eget personlige iPhone 4/4S cover nu – klik her »

Gør din iPhone 4 eller 4s mere personlig

Lav dit eget personlige cover allerede idag!

visaamericanexpressmastercardpaypal