Ejer du en iPhone?

Hvis du er den heldige ejer af en iPhone smartphone, så går du måske med tanken om at få lavet den lidt mere speciel, så den ikke ligner din vens eller nogle af de andres.

iPhone er den mest solgte smartphone på markedet, og hver fjerde dansker ud af ti ejer en – og der er intet der tyder på at dette vil ændre sig lige foreløbigt, da Apple som producerer iPhones har rigtig godt fat i markedet, og konstant bliver ved med at komme med nye og forbedrede modeller.

Men netop fordi så mange ejer en iPhone og den kun findes i en lille håndfuld forskellige designs, kan det hurtigt gå hen og blive lidt trivielt og ensformigt i designet, hvilket de færreste ønsker – for vi vil jo gerne skille os ud fra mængden!

Design dit iPhone cover hurtigt og nemt online

Hvis du er en af dem som gerne vil have en iPhone som er mere personlig og som skiller sig ud fra pøblen, så er der nu hjælp at hente. Det er nemlig nu muligt at designe sit helt egent personlige cover online, hurtigt, nemt og til fornuftige priser.

Det er nemt at komme i gang med at designe sit iPhone cover, det eneste du skal gøre at følge henvisningen til vores partner Printoncover.dk – og vælge netop den iPhone model du ejer, og du vil være i gang med at designe dit cover inden for få sekunder.

Når du bruger online designeren så kan du lave dit cover helt som du ønsker, og det er næsten kun din kreativitet og fantasi som sætter grænserne. Du skal dog være opmærksom på om du krænker evt. billedrettigheder, da det er dit ansvar at tjekke dette.  Mange som vælger at designe deres iPhone cover, vælger at bruge billeder af kæresten, familien, kæledyret eller noget helt andet. Ligeledes er det perfekt hvis du gerne vil promovere din virksomhed, med et print af dit firmas logo, mm.

Design dit iPhone cover billigt

Det behøver ikke at være dyrt at lave et unikt designet cover til iPhone, tværtimod faktisk. Mange almindelige covers til iPhones koster typisk omkring 200,-kr og findes i de fleste tilfælde i flere eksemplarer – så du vil se andre med det samme cover.

Et design selv cover som du laver, koster kun 189,-kr inkl. fragt – og kommer i en høj kvalitet som beskytter din iPhone helt optimalt. Coveret er det såkaldte ”TPU” cover som er af silikone, som beskytter frontglasset optimalt imod stød og slag.

Så er din iPhone blevet kedelig at se på? Eller vil du gerne have et billede af dem du holder af med rundt på farten – så design dit helt eget unikke cover allerede i dag!

Er du træt af designet på din iPhone?

Design og køb dit cover online i dag

visaamericanexpressmastercardpaypal