Hvordan tjener jeg penge hjemmefra?

Ekspertindlæg af: Andreas Johannsen fra Mit-rabatkort.dk.

Internettet har gjort det muligt for folk de seneste år at arbejde selvstændigt lige meget, hvor man bor i verden. Det eneste der kræves er en computer og en habil internetforbindelse. Hvis du blot har en lille smule lyst til at tjene lidt ekstra penge eller blive selvstændig/freelancer, så er nettet et let sted at starte. Tjen penge på nettet ved f.eks. at være freelancer og skrive tekster for andre, lave YouTube videoer eller måske skrive en e-bog. Mulighederne er der. Det gælder blot om at lægge lidt timer i det.

Hvad fordele er der ved at tjene penge på nettet?

For det første er man meget fleksibel, plus at omkostningerne der er forbundet med det kan være meget lave. Du har mulighed for at arbejde hjemme ved familien, og du skal ikke sidde i en bus eller bil hver dag på vej til arbejde. En klar fordel er også at man er herre i eget hus og ikke har en dum chef der råber ad en.

Det kan også være at du af den ene eller anden grund er bosat i udlandet sammen med en kæreste der måske har fået et job. Eller endnu bedre, det kan være, at du selv har taget chancen og har bosat dig i udlandet. Her er det specielt en fordel, hvis du bor i et land hvor tingene er billige som f.eks. Thailand. Så kan man lige pludselig komme langt for sine penge.

Hvilke ulemper er der ved at tjene penge online?

Jeg kender flere der arbejder som selvstændige. De nævner mange af dem, at de godt kan savne kollegaer og den atmosfære der er på et kontor. Udover det, så kræver det utrolig meget selvdisciplin at arbejde som selvstændig.

Desuden er der ikke fordele som løn under sygdom, og heller ingen indbetaling til pension -den skal du selv stå for. Ydermere er man ikke garanteret en løn, og der skal også en portion held og tilfældigheder før man overhovedet kommer til at tjene bare nogenlunde.

Kan der tjenes nemme penge?

I onlineverdenen tales der meget om passiv indkomst. Lad mig sige det med det samme, der findes ikke noget som en passiv indkomst. Når man taler om passiv indkomst, så går det ud på at lave en masse arbejde/forarbejde for derefter at ens hjemmeside skal kunne passe sig selv. Det kunne f.eks. Være en affiliate hjemmeside (eksempel: 1000freespins.dk), som ligger højt i søgeresultaterne. Herved vil man kunne få et vist antal salg hver måned og måske tjene 500-1000 kr. om måneden. Men her skal man stadig optimere sin hjemmeside og bruge tid på den. Man kan altså ikke bare lade stå til og nemme penge på nettet findes ikke mere. Det er muligt at tjene penge på internettet, men det kræver mange timer.

Jeg selv tjener i øjeblikket ca. 2000 kr. om måneden, men jeg ligger til gengæld også mere end 30 timer om måneden i mine hjemmesider.

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *